Alla hjärtans dag

I morgon är det alla hjärtans dag och många har förberett in i det sista med presenter, bokning av bord på fina restauranger samt små kärleksfulla meddelanden. Men vad kan man göra om man vill hitta på något lite speciellt och unikt?

Än är det faktiskt inte försent att komma på något som passar flickvännen eller pojkvännen alldeles utmärkt. Bland annat kan man ta sig en titt här, för att få inspiration kring presenter https://fyndiq.se/campaign/presenttips-till-henne-pa-alla-hjartans-dag/.

Tips på presenter är bland annat:

  • Rosor
  • Restaurangbesök med tillhörande hotellnatt
  • Choklad
  • Fina underkläder
  • En resa någonstans romantiskt

Kärlek, svett och träning

I Svenska Dagbladet går det att läsa om hur man på Friskis och Svettis i Skellefteå på Alla hjärtans dag kommer bli erbjuden armband som har olika färger beroende på relationsstatus. Är man singel är det det gröna bandet som man får ha runt sin handled och är man i en relation är det i stället rött som bandet visar.

Det som man vill åstadkomma är att kärleken flödar och att det infinner sig en särskild spänning. Förutom själva armbanden kommer det även vara lite dämpad belysning samt en och annan kärleksballad i högtalarna. Får se om någon lyckas finna kärleken även på en så oromantisk plats som ett svettigt gym. Även andra gym har hakat på idén och på vissa ställen kommer man att kunna komma i par och träna gratis tillsammans. Mer om det kan en läsa o här i en artikel i Västerbottens-Kuriren.

Fira Galantines day dagen innan

Och om man inte är i ett förhållande men ändå vill vara med och fira kärleken är det ett hett tips att i stället fira det som kallas för Galantines dhoppingay. I Expressen skrivs det att denna dag är 13e februari och handlar om att fira vänner och vänskap. Denna högtid startades av ingen mindre än Amy Poehlers karaktär Leslie Knope, i den amerikanska och populära serien Parks and Recreation. Det är alltså dagen innan Alla hjärtans dag som detta firas och som bara blir större och större. Denna kan dessutom firas trots att man är i ett förhållande.