Shoppa och spara pengar

De flesta unga människor har en begränsat ekonomi men bara för att man har det lite knapert, behöver man inte sluta shoppa. Shoppar man bara smart kan man faktiskt till och med spara pengar.

svenska-pengar-gamla

Här tipsar man om att det finns knep att ta till för att spara pengar när man handlar som gör att man kan handla billigare på nätet. Det finns nämligen en hel del sajter och appar som kan hjälpa en att få pengarna att räcka längre i månaden, utan att man behöver sluta shoppa. Har man bara lite tid och intresse kan man ta del av ett stort utbud av rabattsajter, appar med kuponger och även så kallad cashback-shopping då man får pengar tillbaka när man handlar vissa produkter. Varför butikerna kan ha en massa rabatter beror på att de försöker få konsumenterna att handla saker de inte behöver. Men använder man rabatterna på ett förnuftigt sätt tjänar man själv en hel del på det.

Shoppa med cashback

Innan man handlar något online kan alltså ett tips vara att svänga förbi någon utav de sajter som samlar rabatter och kolla om det finns någon härlig rabatt som kan hjälpa en att hålla nere priset vid köp. En utav dessa sajter är exempelvis refundmonster.se och de använder sig inte bara av rabattkoder, utan även nämnda cashback-shopping. Precis som med rabattkoder är detta ett sätt för affärerna att få en att shoppa mer men även här kan man använda det till sin fördel och faktiskt få produkter till riktigt bra priser. Läs mer.

Gå på rea

Men det är inte bara på nätet man kan spara pengar genom att shoppa smart, skriver Expressen. De fysiska butikerna brukar också vara bra på att ha reor och annat för att locka sina kunder till att shoppa.

”Registrera dig hos butikerna för kundkvällar, rabatter och förtur till rean.”