Uppdatera din höstgarderob – billigare

Till hösten vill du förstås uppdatera din garderob, men hur ska du göra för att hålla nere priset? Lugn, vi delar med oss av allt du behöver veta. 

Är det inte förargligt att varje höst lanseras massa nya spännande trender och färger som du blir helt besatt av? Men så sitter du där och sparkassan är kanske nästintill tom. Självklart finns det smarta tips för att komma undan lite billigare. Ett smart sätt är att alltid kolla på Gratislandet om de har några aktuella rabattkoder där du ska shoppa, till exempel här: https://www.gratislandet.se/rabattkod/ellos

Du kan alltid räkna med att deras information är uppdaterad, och varför inte kolla om de har några extra bra rabattkoder de luskat fram även på andra internetbutiker?

Höstens trender

Så låt oss gå igenom vad det är som gäller för hösten 2019. VeckoRevyn tipsar bland annat om att för hösten gäller starka, klara färger och gärna mycket rutigt. Rutigt är en återkommande hösttrend som vi aldrig verkar få nog av. Se till att ha en snäv rutig kjol, en rutig kavaj eller en rutig kappa. Då kommer du vara hetast i höst! På tal om kavajer, som verkar vara hetare än någonsin, kan du tänka följande när du ska köpa en sprillans ny och moderiktig kavaj:

  • Gärna knytskärp
  • Återigen, rutigt!
  • Gärna i längre laget, över rumpan
  • Linne – höstens hetaste material

Få mer kavajinspiration från Damernas värld. Självklart har vi också luskat fram vad modegurujournalisterna på Elle skriver om är det hetaste i höst. För parallellt med de bjärta färgernas höst så är svarta madame fortfarande välkommen i salongerna. Gotisk stil verkar aldrig gå ur mode, eller vad tror ni? Det androgyna sitter kvar och flirtar med 80- och 90-talet, tänk herrskräddade byxor eller figurlöst och lite luftigt runt midjan.

Se alltid till att göra din shopping prisvärd och jaga alltid rabattkoder på Gratislandet. Vi kan nämligen i princip garantera att de har letat fram några oemotståndliga erbjudanden som du kan lägga till när du betalar i kassan! Hur smart är inte det, och varför inte tipsa alla dina vänner om att göra detsamma? Lycka till med höstshoppingen!