Visa uppskattning på Alla hjärtans dag

I helgen är det återigen Alla hjärtans dag. Detta är en dag då de flesta vill passa på att visa sin uppskattning för sina nära. Hur man väljer att göra det är olika från person till person, men det kan handla om allt ifrån en resa eller ett bröllop, till en mysig brunch.

2188467-heart-shape-made-from-red-cord

I år infaller Alla hjärtans dag på en lördag och det innebär ännu mer tid för firande med de man älskar. Huruvida man ger bort en present eller inte är upp till var och en men det brukar vara populärt att ge bort ett smycke, en blombukett eller något annat fint. Har man inte sina närmsta nära sig geografiskt sett, kan man skicka en present till dem så att de vet att man tänker på dem. Det kan man göra på http://www.godisboxen.se/alla-hjartans-dag-present.

Paris populärt på Alla hjärtans dag

Vill man istället slå på stort och utnyttja det faktum att Alla hjärtans dag infaller på helgen, kan man boka in en romantisk weekend för två. Den stad som flest par bokar i år är Paris, skriver Sydsvenskan. Paris anses av många vara den mest romantiska staden av alla och där kan man äta middag i de latinska kvarteren och promenera längs Seine. Andra resmål som även är populära den här Alla hjärtans dag är Barcelona, Rom, Berlin och London. Berlin har det senaste året blivit ett populärt resmål för den speciella dagen och här finns något för alla typer av par.

Drop in-bröllop

Stannar man dock kvar i Sverige finns möjligheten att lova varandra evig kärlek. Flertalet kyrkor anordnar nämligen drop in-bröllop. Bland annat finns möjligheten att göra detta på Skansen i Stockholm och i S:t Johannes kyrka i Norrköping. I Norrköping började man med detta förra året och det blev så populärt att man väljer att göra det i år igen, skriver Folkbladet.  Förra året var det 16 par som valde att viga sig och i år satsar man på 26 stycken. Vill man inte gifta sig utan vill ha en väldigt enkel Alla hjärtans dag, kan det räcka med att visa uppskattning för dem eller den man älskar. En god brunch med fina detaljer eller någon söt efterrätt till kvällen är perfekt för den som gillar enkelhet, tipsar Kristianstadsbladet.